haverhals

Geschiedenis

Jenke is de derde generatie Haverhals die aan het roer staat van deze bijzondere familiewinkel in Zwanenburg. Hieronder een kort overzicht van de geschiedenis van Haverhals Schoen- en Sportmode.

Zeventig jaar geleden vertrok Wouter Haverhals, de grondlegger van Haverhals Schoen- en Sportmode uit Brabant om elders in het land een schoenmakerij te vestigen.

Na enige tijd rond zoeken kwam hij terecht in Zwanenburg waar hij, in de Kerkhoflaan, zijn schoenmakerij begon. Na enkele jaren verhuisde de schoenmakerij naar een, speciaal voor de winkel gebouwd, nieuwbouwpand even verderop in de Kerkhoflaan. Deze grotere winkel bood ruimte aan meer activiteiten dan alleen de schoenmakerij en zo werd besloten er schoenen naast te gaan verkopen.

Na het overlijden van Wouter Haverhals namen Jan en Bea Haverhals samen de zaak over. In deze periode werd ook de sportmode toegevoegd aan de winkel. Na samen enkele moeilijke jaren doorstaan te hebben begon de winkel weer te floreren als vanouds.

 

Zo rond het nieuwe millennium nam Jenke Haverhals de winkel over van zijn ouders. Met het uitbreiden van de sport en het ‘restylen’ van het schoenengedeelte werden de eerste stappen gezet richting een geheel vernieuwde winkel. In maart 2012 opende Jenke een nieuwe winkel Sportcenter Badhoevedorp. Een sportwinkel gespecialiseerd in voetbal, tennis en hockey. Hierdoor is er bij Haverhals Schoen en Mode meer ruimte voor de vrije tijd artikelen en kunnen consumenten voor een grotere keus aan sport naar Badhoevedorp.

haverhals

Personeel

Jenke

Jenke

Nancy

Nancy

Mirella

Mirella

Sandra

Sandra

Sarah

Sarah

Rody

Rody

haverhals

Sport 2000

Een ander filiaal van ons is Sport 2000 Haverhals. Hier zijn wij gespecialiceerd in de meeste sportspecifieke artikelen. Ook hebben wij een nauwe samenwerking met enkele verenigingen. Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de site.